sunnuntai 11. lokakuuta 2009

My camera went to London...

..and all I got were these lousy pictures!
Pakkohan sitä oli sitten Lontoossakin piipahtaa kun "kaikki muutkin". Jasmin oli käymässä entisen kämppiksensä luona ja pyysi shoppailuseuraksi Oxford Streetille, sain ikäänkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. En tarkoita et Jassu olis kärpänen, se on vaan sanonta.

Ten years after, Lontoo näytti aika lailla samalta mun silmissä kun ennenkin. Lauantaishoppailu oli aika vaikeaa, koska pari muutakin ihmistä oli keksinyt tulla ostoksille. Oikeastaan ei edes tehnyt mieli ostaa mitään, koska oli niin kauhea tungos joka kaupassa.


Ihmettelin valtavia tavarataloja ja ennen kaikkea sitä tavaranpaljoutta! Selfridgesilla oli oma jouluosasto nyt jo. :D Ja todellakin, jokaiselle omanlaisensa joulu..oli pinkki joulukuusi, liila joulukuusi, ruskea joulukuusi... Ja palloja joka värillä ja tekstillä! Olisin halunnut ostaa mustan kuusenpallon, jossa lukee "I hate X-mas" ihan vaan siksi kun se oli hieno. En kuitenkaan halunnut maksaa siitä 10 puntaa, ni se sitten jäi.

Kirjaosasto oli askartelijan unelma, niinkun arvata saattaa. Käsityökirjoja, neulekirjoja, askartelukirjoja, sisustuskirjoja. Onneksi ei ollut nukkekotikirjoja!

Onnistuin ostamaan vain kännykän. Niinpä. Olin menossa lataamaan prepaid-liittymään lisää puheaikaa. Niillä oli tarjous, että jos otan £30:n puhelimen (Nokia), saan kaupan päälle liittymään £10 kredittiä ja ilmaiset tekstiviestit samoihin liittymiin. Menin lankaan. Olihan se kuitenkin Nokian puhelin. Ja siin on kamerakin! Nyt voin pitää paitsi UK-numeroa kavereiden varalta, niin myös Suomen numeroa auki 24/7. Eli ei enää väliä kumpaan tekstaatte, molemmat mukana! Ja tiedän yhden pojan Suomesta, jolla olis käyttöä uudelle puhelimelle, eli ei se nyt ihan turha ostos ollut...Kävin eilen myös elämäni ensimmäistä kertaa Starbucksin kahvilassa. Tykkäsin, myönnän. Vaniljalatte ja inkiväärimuffinssi rankan shoppailukierroksen jälkeen toimii aina!

Kotimatka alkoi mutkattomasti, Lontoo-Guildford väliä kulkee jatkuvasti junia. Päivälippu maksoi £15,90 ja sillä sain käyttää myös metroa koko Lontoon alueella. Kätevää. Piccadillylla oli pakko nousta metrotunnelista sen verran pihalle että sain räpsästyä pari kuvaa "oikeasta Lontoosta".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti