keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Halloween ja muita hassutuksia

Nyt on sitten sekin koettu, nimittäin brittiläinen Halloween! Valehtelivat mulle aluksi "ettei täällä vietetä halloweenia, se on enemmänkin amerikkalaisten juttu". Juupa joo. Joka paikka oli täynnä naamiaisasustetta ja kurpitsapataa jo hyvissä ajoin ennen kuun vaihdetta. Tesco muuttui hetkeksi täydelliseksi karkkihelvetiksi. Kaipa näidenkin lasten sitten joskus tarvii saada kulkea ovelta ovelle kerjäämässä karkkia..

Halloweenin valmistelu alkoi meidän kämpän osalta jo hyvissä ajoin. Mä ja James kannettiin kaupasta kotiin valtava kurpitsa, koska James fiksuna miehenä tiesi että ne loppuu vielä kaikista kaupoista ennen h-hetkeä. Ja niin ne loppuikin. Meidän kurpitsa oli siihen mennessä kuitenkin jo saanut uuden, iloisemman ilmeen.


Toinen James (kuvassa) oli sitä mieltä että iloinen kurpitsa on niin iloinen että se näyttää pelottavalta. Annettiin kurpitsalle nimeksi Jack, tietty.

Perjantaina oli opiskelijoiden Halloween-bileet kampuksella. Kukin pukeutui kuten parhaaksi näki, mä varustauduin ainoastaan epämukavilla vampyyrinhampailla, jotka saivat mut näyttämään vielä tavallista pöhkömmältä...

Kuvassa "Anna the Retarded Vampire", australialainen Jemma ja kuollut piraatti James.

Lauantaina koko muu Guildford vietti halloweenia, me mentiin elokuviin. Tarkoitus oli mennä suurella porukalla, mutta loppujen lopuksi popcornia mutusteli mun lisäksi vaan kämppikseni Manny. Muut tytöt jäivät matkan varrelle, koska eivät löytäneet elokuvateatterille. Tai no, eivät ne sen takia jääneet, vaan siksi että pysähdyttyään kysymään neuvoa jotkut pojat heittivät niitä kananmunilla. Kun kaikkien takit oli pilalla ja hiukset täynnä kananmunaa, tytöt soitti mulle että hauskaa leffaa, me mennään takaisin kotiin. Ei olis saanu nauraa, mut nauroin silti. :D Onneksi halloween on vaan kerran vuodessa. Kotimatkailla vilkuilin huolestuneena ympärilleni kananmunasateen pelossa.

HUU!

Tehtävä: etsi kuvasta pelottava naama

3 kommenttia:

 1. Vihdoinkin kuuluu Annastakin jotain. Luulin jo, että olet niin syventynyt opiskeluihin, ettet ehdi kirjoitella. Turussa on nyt maa valkoinen ja tuntuu niin kylmältä.
  - Reija

  VastaaPoista
 2. Mr. Smith, the worried pumpkin :D

  Aika masentuneen humanistiprofessorin näköinen, mutta sopinee tunnelmaan :P

  VastaaPoista
 3. pelottava nassu ikkunassa. Söittekö te ion kurpitsan? Kurpitskeitto on namnam....T:Harri

  VastaaPoista