sunnuntai 29. marraskuuta 2009

It´s finally here Vol. 2

Perjantai aamulla heräsin kamalaan yskään. Olin silti tyhmä ja lähdin koko päiväksi Lontooseen hengailemaan. Lauantaina alkoi kurkkukipu, nenä meni tukkoon ja sain vilunväristyksiä. Olin silti todella tyhmä ja lähdin koko päiväksi hengailemaan Guildfordiin, tapaamaan Sonjaa ja Ottoa. Lauantai illalla nousi sitten kuume, asteen tunnissa. Pysähtyi onneksi 39 asteeseen toistaiseksi.

Sain lauantaina setään kahmittua kasapäin mehua ja lääkkeitä kaupasta, koska tänään en ole liikkunut sängystä mihinkään. Kylppärin ovi tuntuu olevan liian kaukana, ja meinaan pyörtyä aina kun nousen ylös. Pah. Ei edes keskeneräinen neuletyö pysy kädessä.

Huomenna pitäis saada Tamifluta kun apteekit on taas auki. Kämppis lupasi hakea. Sikainfuenssadiagnoosin sain brittien ah niin kätevän online sikisohjelman kautta. Sinne syötetään oireet, ikä jne. ja jos ne katsoo että tarvitset lääkkeen, saat henk. koht. tunnistenumeron, jota vastaan voi lääkkeen hakea.

Tämmöstä tänne, röh!


3 kommenttia:

 1. Huomenia Brittein Saarille! Taidat kyllä vielä olla unten mailla, mut viestittelen silti. Äitylisi on ollut tänään poikkeuksellisen reipas ja vääntäytynyt vuoteestaan jo klo 9.00 !! Eilinen keikka T-sairaalassa oli sen verran raskas ja hermoillekäypä, että nyt on koko nainen aivan sekaasin. Täällä pikku pakkanen ja Faaraon ovet olleet kolme vrk kiinnijäätyneinä...tänään pitäisi keinolla millä hyvänsä päästä tuohom pikkupurkkiin sisäpuolelle.Otto-poika nyt sitte "sikailee" - eilinen päivä taisi näyttää jo hieman paremmalta. Menen nti Amandan kanssa katsomaan Linnateatteriin Taikatalvea Itsenäisyyspäivänä.P.s.hemmottelin itseäni ostamalla ihanan violettia lankaa ja uudet pyöröpuikot - malli on yhä edelleen "paperilla" - tavoitteeni on saada syntymään slipoveri.Paljon paljon lämpöisiä halauksia, ihanaa nähdä taas pian. t.äityli ( ja Markulta terveisiä myös )

  VastaaPoista
 2. Huomenia sinne Sumujen Saarelle! Äsken lähettämäni viesti mielestäni "lähti", nyt en sitä kuitenkaan löydä enää mistään. Voivoi sentään, mihin lie hävinnyt. Kerroin olleeni tavallista reippaampi tänä aamuna - heräsinkin jo klo 9.00 ja ajattelin olla hieman tavallista tehokkaampi tänään. Eilinen kauhupäivä T-sairaalassa aiheutti sen, että unikaan ei maistunut aamuyöstä. Hemmottelin itseäni ostamalla ihanan violettia lankaa ja uudet pyöröpuikot - malli on "paperilla" ja tarkoitus olisi muokata siitä slipoveri! Voit kaio sitten Joululomalla auttaa mua, kun joudun hyvin todennäkösesti pulaan sen kanssa. Otto-poika on "sikaillut" tän viikon, luultavasti siis matkatuliainen. Menen nti Amandan kanssa katsomaan Taikatalvea Linnateatteriin Itsenäisyyspäivänä. Lähden tästä yrittämään "sisäänpääsyä" Faaraoon, joka seissyt nyt 3pv taivasalla lukot kiinnijäätyneinä. Paljon, paljon haleja t.äityli ( Markulta terveiset).

  VastaaPoista
 3. dear anna

  happy new year belated :) i´m happy you liked my little present. and you had the *oink* flu - hideous!! i´m well again, but unfortunately my youngest daughter is very ill now :( we are are as real "hospital" these days...

  hope everything is going well in great britain!!

  hugs, nicola

  VastaaPoista